"Fent, fent a tömbök. Déli fényben állnak.
Az én szívemben boldogok a tárgyak."

Nemes Nagy Ágnes: Tárgyak



2010. augusztus 20., péntek

Tovább, tovább...

Avagy ahogy Weöres Sándor megverselte: Tovább is van mondjam még? Nem tudtunk leállni, s nem bírom nem megosztani a legújabb történéseket. Azért, hogy ne legyen belőle kisregény, igyekszem címszavakban írni (ahogy a könyvet is szoktuk, balról jobbra és felülről lefelé olvasandó). 

Valahol egy Pest közeli kisközség nyári napközijében...
3. hét:


 
 1. Kisebb gondom is nagyobb annál 2. Szolid jelmezben 3. Fehérnép egzotikus öltözetben 4. Berci királyfival ölelkezvén 5. Lányok "mit vegyek fel" helyzeben - fél sorral alább: 6. Tán Szent Bertalan? 7. Minek nevezzelek? - következő sor: 8. Cimboraság, kópéság 9. Ühmmm 10. Boróka bohócka 11. Balázska szerényke

 
 Felénk angyaljárás volt, vagy mi... Bogim több alkalommal próbálkozott a levitációval, mígnem heves szárnycsapkodások mellett magasba emelkedett

 
 Nagy segítség számomra a fiatalok jelenléte, mert túl azon, hogy ez jó buli számukra, ők mindig figyelnek

 
Az első igaz barátság kezdete pici lánykám életében. Persze a képek nem adják vissza azt a szép kapcsolatot, ami közöttük bontakozik.

 
 Ahogy nekik nincs gondjuk ételre-italra, sem az öltözékükre, s mégis ilyen pompában tárulnak elénk, addig nekünk sem kell feleslegesen gyötörnünk magunkat aggodalmainkkal. 

Szerettem volna bővebb beszámolót írni, de Borókám ezt a programot most átírta ébredésével. Folyt. köv.










2 megjegyzés:

Kicsianya írta...

Egyfajta lelki töltekezés látni a gyerekek felhőtlen boldogságát, vidámságát.Remélem eltöltekeztél rendesen,mert nem sokára kezdődik az új iskolaév!
Nagyon aranyosak így együtt:)

Piszke írta...

Jól látod! :) Köszönjük!