"Fent, fent a tömbök. Déli fényben állnak.
Az én szívemben boldogok a tárgyak."

Nemes Nagy Ágnes: Tárgyak



2010. június 21., hétfő

Lace of Estonia közvélemény kutatás

Egy ideje fenegetem a fogamat Knitted Lace of Estonia c. könyvre, ami tradicionális Észt csipkeminta leírásokat tartalmaz. Most jutottam arra az elhatározásra, hogy a tettek mezejére lépjek. Részletek a képre kattintva megtalálhatók.


A könyv ára - talán - itt a legkedvezőbb: 23,78$ (18,79$ + 4,99$ postaköltség/db). Ha valakinek tudomása van barátibb árról, legyen szíves ossza meg! A dollár árfolyama kb. 230 Ft körül mozog. Egy esetleges közös rendeléshez várom a jelentkezéseket emailben. A könyvet ajánlott levélként az országban bárhová tovább tudom postázni (súlytól függően kb. 5-800 Ft a belföldi postaköltsége).
Fontosnak tartom leszögezni (mielőtt félreértelmezné bárki is), hogy hasznom nincs a közös rendelésen, s valójában, ha többen rendelünk sem olcsóbb, mint ha egy könyvet veszek, de talán van, akinek ez segítség lehet... Szívesen segítek hozzájutni a könyvhöz, ha van rá igény. :)

5 megjegyzés:

Irenka írta...

Itt: http://www.interweavestore.com/Hurt-and-Overstock-Books/Knitting/Knitted-Lace-Of-Estonia.html 12,48$ az ára, most akciós. Nem néztem a posta költséget, és azt sem, meddig tart az akció. Hogy szeretném-e én is, még nem tudom. Valami olyan csipkekötős könyvet szeretnék, amiből tervezni is lehet. Vagy ebből is lehet?

Piszke írta...

Irenka, köszönöm! Sajnos a postaköltségről nem szól a fáma, majd írok nekik. Szerintem tervezéshez nincs szükség erre a könyvre. Én is dolgozom néhány csipkemintán, de nem használok hozzá könyvet csak papírt, ceruzát és radírt. :)
Esetleg minta tervező program után kellene kutakodni a net-en, ha szükségesnek látod.

Piszke írta...

Az oldalsávban elhelyeztem egy linket észt csipkemintákról. Lehet, hogy az segítségedre lesz a tervezésben???

Irenka írta...

Köszi szépen! :)

Zsófi írta...

Én csúnya voltam...
(Képenként kinagyítva, mert akkor a részletekre rá lehet pillantani. Sok helyen megtalálod.)

A tervezéshez jól használható, szerintem. Nem a konkrét minták miatt (persze az is), de az észt csipke-ológia is benne van. ;-D