"Fent, fent a tömbök. Déli fényben állnak.
Az én szívemben boldogok a tárgyak."

Nemes Nagy Ágnes: Tárgyak



2010. június 2., szerda

Befejezés...

Elkészült egy újabb Barka projekt, Boróka nyári sapkája. Volt is és szerintem lesz is idén nyáron olyan erős napsütés, amikor jó hasznát veszi pici lánykám ennek a sapinak. Jó barátunk, nagyiminta alkalmazásával készült. Elöl felhajtós részét a horgo-blog játék 1. fordulójára készített virág minta rögzíti. Legalábbis olyanforma virágot horgoltam fejből, szabadon, ahogy emlékeimben megmaradt. A karimáját - elöl - felgombolhatóra terveztem, de végül elég nagy méretű lett a sapi, így lehajtva egyhamar nem fogja viselni. Emiatt fixre varrtam, s a virággal rögzítettem.



 

 

 

 

.

7 megjegyzés:

bolyet írta...

Nagyon szép lett!Na és a fotósorozat...!Tündér édes!:-))

Piszke írta...

Bolyet, nagyon köszönöm! Számomra nagy megtiszteltetés, hogy benéztél hozzám és szemügyre vetted Borókát és kis sapkáját. :))

Gabella írta...

Nagyon cuki sapka! Jól áll a kiscsajnak!

bolyet írta...

Én mindig benézek Hozzád csak robogok...pedig sok szép gyönyörűség van itt...ha meg sapikat látok..!:-))

Kriszti írta...

Tündéri sapi, a kis Tündérnek. :)

Melusee írta...

NAgyon szép a sapi és persze a kislányod is! Nekem meg lesül a képemről a bőr, mert egy árva szóval sem jeleztem, hogy megkaptam a fonalat!
Megérkezett a gyönyörűség, zölden, finoman. Másfél óra alatt felgombolyítottam, aztán három napig töprengtem, hogy milyen minta és forma méltó hozzá, no meg azon, hogy hogyan fogok én pókhálóból kötni :)
Végül egy egyszerűbb stólamintánál döntöttem, de azért megbolondítottam egy kicsit. Ha lesz időm fotózni, meg a nap is kisüt, felteszem a blogomba és feltétlenül jelzem, hogy tőled jött a csodafonal.
Még egyszer elnézést kérek, remélem, nem veszed nagyon rossz néven tőlem. Három csemetém mellett nem mindig egyszerű a (kézimunkás)élet, gondolom, ezt Te is átérzed nap mint nap.
Köszönöm, hogy enyém lehet a zöld álom!
Üdv, melusee (Zsuzsi)

Kicsianya írta...

Mindkettő nagyon édi-bédi:)