"Fent, fent a tömbök. Déli fényben állnak.
Az én szívemben boldogok a tárgyak."

Nemes Nagy Ágnes: Tárgyak2010. június 2., szerda

Befejezés...

Elkészült egy újabb Barka projekt, Boróka nyári sapkája. Volt is és szerintem lesz is idén nyáron olyan erős napsütés, amikor jó hasznát veszi pici lánykám ennek a sapinak. Jó barátunk, nagyiminta alkalmazásával készült. Elöl felhajtós részét a horgo-blog játék 1. fordulójára készített virág minta rögzíti. Legalábbis olyanforma virágot horgoltam fejből, szabadon, ahogy emlékeimben megmaradt. A karimáját - elöl - felgombolhatóra terveztem, de végül elég nagy méretű lett a sapi, így lehajtva egyhamar nem fogja viselni. Emiatt fixre varrtam, s a virággal rögzítettem. 

 

 

 

.

7 megjegyzés:

bolyet írta...

Nagyon szép lett!Na és a fotósorozat...!Tündér édes!:-))

Piszke anyóca írta...

Bolyet, nagyon köszönöm! Számomra nagy megtiszteltetés, hogy benéztél hozzám és szemügyre vetted Borókát és kis sapkáját. :))

Gabella írta...

Nagyon cuki sapka! Jól áll a kiscsajnak!

bolyet írta...

Én mindig benézek Hozzád csak robogok...pedig sok szép gyönyörűség van itt...ha meg sapikat látok..!:-))

Kriszti írta...

Tündéri sapi, a kis Tündérnek. :)

Melusee írta...

NAgyon szép a sapi és persze a kislányod is! Nekem meg lesül a képemről a bőr, mert egy árva szóval sem jeleztem, hogy megkaptam a fonalat!
Megérkezett a gyönyörűség, zölden, finoman. Másfél óra alatt felgombolyítottam, aztán három napig töprengtem, hogy milyen minta és forma méltó hozzá, no meg azon, hogy hogyan fogok én pókhálóból kötni :)
Végül egy egyszerűbb stólamintánál döntöttem, de azért megbolondítottam egy kicsit. Ha lesz időm fotózni, meg a nap is kisüt, felteszem a blogomba és feltétlenül jelzem, hogy tőled jött a csodafonal.
Még egyszer elnézést kérek, remélem, nem veszed nagyon rossz néven tőlem. Három csemetém mellett nem mindig egyszerű a (kézimunkás)élet, gondolom, ezt Te is átérzed nap mint nap.
Köszönöm, hogy enyém lehet a zöld álom!
Üdv, melusee (Zsuzsi)

Kicsianya írta...

Mindkettő nagyon édi-bédi:)