"Fent, fent a tömbök. Déli fényben állnak.
Az én szívemben boldogok a tárgyak."

Nemes Nagy Ágnes: Tárgyak



2011. június 18., szombat

Megnyitottam

újfent Meska boltomat, ahol szeretettel és néhány általam készített portékával várok minden kedves látogatót. A kis képre kattintva bekukkanthat bárki... Akár csere-bere bartellre is kapható vagyok, ha megtetszik nálam valami. :)

Éééééééés ezzel az alkalommal szinte egyidőben elkészítettem a logómat, ami olyan, amilyen, de nekem nagyon tetszik. :) Minden nagyképűségtől mentes szeretnék lenni, ezért elárulom, hogy elsősorban a kihívás miatt fogtam bele a logótervezős vállalkozásba, mint annyi mindenbe, amivel itt nálam találkozhattok. Majd biztosan megpróbálkozom a címkekészítéssel is, mert ellenállhatatlanul vonzódom az új felfedezni valókhoz. Lehet, hogy rossz tulajdonság, de ahogy említettem nem igazán tudok uralkodni magamon. :) Valahogy azon kapom magam nap, mint nap, hogy annyi felfedezni való akad ebben a csodálatos világban, s én képtelen vagyok betelni vele. Hogyan is tehetném, hiszen a végtelent nem vagyok képes befogadni.

S hogy ez a képecske mit ábrázol, azt kinek-kinek a játékos fantáziájára bízom. Nekem jó néhány gondolatom van, amit megpróbáltam beletölteni a tervezés által. :)

1 megjegyzés:

Kicsianya írta...

Végre! Csakhogy visszatértél!