"Fent, fent a tömbök. Déli fényben állnak.
Az én szívemben boldogok a tárgyak."

Nemes Nagy Ágnes: Tárgyak



2010. június 2., szerda

Horgo-blog játék 3. forduló

Nagyon tetszett a játék kiírása. Közös kezdéssel indult, ahol az első három sor adott volt. Ennek mentén indulva, ki-ki fantáziájára bízva lehetett folytatni a munkát. Érdemes megnézni, az együtt játszók fantáziája mivé alkotta a közös kezdést. Számomra mindig öröm és valamiféle rácsodálkozás szemlélni a sokféleségünk munkáinkban való megjelenését.
Hálás vagyok a szervezőknek a lehetőségért, hogy áldozatos munkájukkal vállalják a játék lebonyolítását. Köszönöm Jandónak és mindazoknak, akik hozzásegítenek minket ehhez a játékhoz. Bocsánat, hogy nem vagyok naprakész a nevek felsorolásában!
Erre fordulóra - mikor is kerek valami készítése volt a cél - egy kis tokocskát ötlöttem ki. Kezdetben még nem tudtam, hogy mi célt fog szolgálni, de munka közben megjött az ihlet. Kulcstartó formálódott az együtt töltött idő alatt, amelyben bevásárló érmét, esetleg némi aprópénz lehet tárolni különféle automaták etetésére (parkoló, kávé, bevásárló kosár), emellett belefér kisebb bevásárló cédula, gyógyszer, tartalék elem riasztóhoz, kapu távirányítóhoz... a lehetősége bővíthetők. Természetesen nem egyszerre pakolandó bele ez a sok minden. Egyéni megfontolás és fontossági sorrend szerint lehet fel-, illetve betölteni.
Szeretem a gyakorlatias, jól hasznosítható kiegészítőket, melyek a mindennapjainkba beleolvadva, komfortosabbá teszik azt, s magunkkal viheti általuk az egész család otthon melegét. Számomra ez a kulcstartó tokocska is egy szeletkéje lett ennek a praktikus, otthon illatú tárgyalkotásnak. 

Anyaga: Barkáék Gilice névre hallgató prémium pamut fonala, kagyló flitterekkel díszíve








11 megjegyzés:

Karina írta...

Nekem átjött ez az otthonosság! Favorit!!

Natti írta...

NAgyon tetszik nekem is.
Aranyos, egyszerű és egyben nagyszerű!!!

Natti írta...

Egyszerűen nagyszerű!
Szuper lett

Zsófi írta...

Nagyon harmonikusak ezek a színek. :-)

Gondolkoztam rajta, hogy mi lehet - jó, hogy megvilágosodtam. :-D

Piszke írta...

Köszönöm lányok! Örülök, ha ti is így látjátok! :) Jól kiművelődtem a köreitekben. :D Ez nektek is köszönhető.

Eta írta...

Nagyon tetszett a kulcstartód (én rájöttem a képből:o). Igazán jól válogattad meg a színeket. Amit viszont nem látok pontosan, hogy varrtad rá a virágokat vagy együtt horgoltad az alappal. Elárulod?

Piszke írta...

Eta, örülök! Azt hittem, hogy egyértelmű, de aztán rájöttem, hogy a kulcsok nem nagyon látszanak.

A virágokat külön meghorgoltam és utólag ráöltögettem. A szárat és levelet hímeztem. Az utóbbiak hagytak némi kívánnivalót maguk után.
Szívesen segítek, kérdezz bátran!

Belinda írta...

Nagyon helyes, nekem is nagyon tetszik.

bemka írta...

Nekem is , nekem is :))

Kriszti írta...

Micsoda nagyszerű ötlet! Gratulálok!

micuska írta...

A kulcstartóság átjött, de hogy tároló is, arra most eszméltem rá! Nagy vagy!