"Fent, fent a tömbök. Déli fényben állnak.
Az én szívemben boldogok a tárgyak."

Nemes Nagy Ágnes: Tárgyak2010. február 25., csütörtök

Már megint bakot lőttemEzt a ruhácskát szerettem volna elkészíteni a pici lánykámnak, kisebb átalakítással. Valójában nem ruhának szántam, hanem tunikának, amit nadrághoz vagy szoknyához is fel lehet venni. Este elkezdtem és hajnali fél 3-ra kész lett az eleje. Mivel Boróka aludt, nem tudtam hozzámérni, így "gondolom"-ra horgoltam és reggel nagy szomorúsággal kellett tudomásul vennem, hogy kicsi lesz rá. Mit is tehetnék most? Be fogom fejezni, bár közel nem olyan nagy kedvvel, mint ahogy elkezdtem. Van a családban kisebb gyermek, majd neki jó lesz.
6 megjegyzés:

Eta írta...

És ha az oldalához még néhány sor hozzáhorgolnál? Nm baj, ha másképp megy a minta, azt csak a nagyon szakavatott szemek veszik észre. Így még egyedi is. :o) Azonkívül ha a sok rátét rákerül, úgyis magára vonja a figyelmet, szóval még kevésbé tűnik fel. Próbáld meg, egyet megér.

Eta írta...

Megtaláltam, amit keresetem. Tényleg nálad láttam. :o)Elkeltek már a tűid? A körkötőtűk érdekelnének: méret, ár.

Macus írta...

Én a virágos sapkával jártam így. lebontottam, pedig azt utálom csinálni. Ezzel a kis rucival én is szemezek, olyan aranyos, de én is tunikának fogom inkább meghorgolni.

Eta írta...

Kérdeztem vmit a kötőtűkről, az nem ment át? szeretném tudni, megvannak-e még, mekkorák és mennyibe kerülnek.

Piszke anyóca írta...

Írj egy email-címet, légy szíves! :)

Eta írta...

seta és frimél. hu:o))