"Fent, fent a tömbök. Déli fényben állnak.
Az én szívemben boldogok a tárgyak."

Nemes Nagy Ágnes: Tárgyak



2010. január 17., vasárnap

Stólám ma


Nem vagyok megelégedve sem a haladással, sem az eredménnyel. Nem állnak össze a szemek. Olyan rendezetlen és laza az egész. Szívem szerint lebontanám és kisebb tűvel kezdeném újra, de sajnos éppen a köztes méretű tű hiányzik. Csak 2 mérettel kisebb van itthon.


 

Két helyen elszakadt a fonalam kötés közben. Azokon a helyeken, ahol nincs eléggé megsodorva, nagyon könnyen szakad, vagy inkább foszlik. Ezeket a szálakat majd külön művelettel el kell rejtenem. De azt hiszem ezt csak a blokkolás után szabad. 

El is felejtettem megmutatni az ihlető darabot: Ezen az oldalon megtekinthető.

4 megjegyzés:

Anice kötős blogja írta...

Szerintem nézd meg hogyan néz ki a stólád, ha kifeszíted gombostűk segítségével, mindjárt elégedettebb leszel vele. Olyan sokat változik ám mosás, feszítés, száradás után!

nöné írta...

Jó lesz az, majd meglásd. Miután kiöblítetted és kifeszítetted, a szemek szépen oda rendeződnek, ahova kell, és nagy-nagy boldogsággal és megelégedéssel szaladgálsz a száradó művedet nézegetni. Én legalábbis így szoktam:o)

Piszke írta...

Jajj lányok! Nagyon köszönöm a bátorítást. Kicsit elcsüggedtem, de azért reménykedem, hogy a blokkolás után tényleg szép lesz. Ti már sokkal tapasztaltabbak vagytok és reményt ad, amit írtok. Köszönöm!

Annamari írta...

Ez nagyon jó. Most rendezetlennek tűnik, mert laza, és a szemek nem találták még meg a helyüket, de hidd el, blokkolás után teljesen másképp fog kinézni! Nönének meg 100%-ban igaza van a szaladgálást illetően :-)